Over ons

Nieuwsoverzicht

Dierenkliniek 't Leidse Land

Extra castratie dagen poezen en katers

14 oktober 2020

Castratie poes of kater?
De afgelopen maanden merken we een flinke toename van jonge poezen en katers bij ons in de praktijk. Wij adviseren een castratie op een leeftijd van 6-7 maanden.
Overweegt u een castratie voor uw poes of kater? Dan kunt u hier registeren (https://bit.ly/2GVYzSO) voor onze extra castratie dagen in Roelofarendsveen op zaterdag 31 oktober. Als u ervoor kiest om uw kat gelijktijdig te laten chippen, dan ontvangt u op deze data 10% korting op de chipprijs. Wij raden aan om uw kat na de castratie caloriearm voer aan te bieden. U krijgt van ons een gratis zak voer op deze data.
Uw inschrijving is definitief, zodra u van ons een bevestiging heeft ontvangen.
Op onze website kunt u meer informatie vinden over castraties.

Vaccinatie konijnen

28 juli 2020

Goed nieuws voor alle konijnen! Er is vanaf het voorjaar van 2020 een veilig vaccin beschikbaar tegen Myxomatose en RHD1 èn RHD2. Klik hier voor meer informatie.

Spoedzorg voor huisdieren

1 juli 2020

AniCura 't Leidse Land is 24/7 bereikbaar voor spoed op: 071-5890405. Voor spoedzorg voor huisdieren tussen 23.00 tot 8.00 uur verwijzen we u via een bandje door naar Medisch Centrum voor Dieren in Amsterdam. In deze kliniek staat de hele nacht een team klaar voor de best mogelijke spoedzorg voor uw dier.

Apotheek paarden en landbouwhuisdieren

februari 2020

Onze apotheek voor paarden en landbouwhuisdieren gaat vanaf 7 maart 2020 tijdelijk verhuizen van onze praktijk in Leiderdorp naar Roelofarendsveen. Bel altijd van tevoren naar 071-5416945 als u medicijnen op wilt komen halen op de praktijk.

Paarden - mest onderzoek

augustus 2019

Laat nu uw paard controleren op parasitaire infecties door middel van een mestonderzoek. Ontwormen is niet altijd nodig en te veel behandelen werkt resistentie in de hand.

Carlo van Wiggen
25 jaar in dienst

juli 2019

Wat een bijzondere mijlpaal!
Carlo van Wiggen is 25 jaar in dienst bij ‘t Leidse Land als dierenarts. Wij zijn hier heel trots op. Tijdens onze jaarlijkse personeels BBQ werd hij - in het bijzijn van zijn vrouw Janneke en zijn kinderen - in het zonnetje gezet.