Adaptil


 

Adaptil is ontwikkeld om honden te helpen zich aan te passen aan tal van moeilijke situaties die ze tijdens hun leven tegenkomen. Voorbeelden van dergelijke situaties zijn: vuurwerk, de eerste nacht van de pup zonder zijn moeder, training (puppycursussen, behendigheid enz.), autorijden, uit logeren gaan (kennels, vrienden enz.) en nog veel meer.


Er zijn verschillende Adaptil producten op de markt. De spray en verdamper werken met behulp van feromonen (een geurtje wat de hond niet bewust ruikt en rustgevend werkt). De Adaptil tabletten bevatten een combinatie van natuurlijke werkzamestoffen: GABA, L-theanine, L- Tryptophan en B-Vitamines. Deze tabletten werken snel en geven een tijdelijke geruststelling bij stressvolle situaties zoals bij vuurwerk of onweer. Ze werken in tegenstelling tot de andere ADAPTIL producten niet op feromoon basis. De positieve werking van de natuurlijke werkzame stoffen op het verminderen van angst is in vele wetenschappelijke en klinische studies bewezen.


Adaptil verdamper, halsband en spray:

Zoals hierboven vermeld werken deze door middel van feromonen. Het is belangrijk dat de hond hier langdurig mee in contact komt (minimaal een maand). Bij spray en verdamper is de werking het best wanneer het gebruikt wordt in de kamer waar de hond het meest is.


Adaptil Tabletten:

De tabletten uit de hand of via de voerbak toedienen, deze zijn zeer smakelijk.
De tabletten 2 uur voor de verwachte situatie toedienen.

Een verpakking van Adaptil tabletten bevat een blister met hierin 10 tabletten.
De Adaptil tabletten kunnen gebruikt worden in combinatie met een ADAPTIL verdamper, Halsband of Spray.


Gewicht hond      Dosering  
< 10 kg  ½ Tablet  
10-20kg 1 Tablet  
20-30 kg 2 Tabletten  
> 30 kg  3 tabletten  


Voor meer informatie of een plan op maat vraag het de assistentes .


ADAPTIL