AniPlan - abonnement voor preventieve zorg voor hond en kat

 

AniPlan is een speciaal abonnement voor huisdieren en hun eigenaren. Voor een vast bedrag per maand krijgt uw dier de preventieve zorg die nodig is voor een lang en gezond leven.

Jaarlijks krijgt uw hond of kat alle nodige vaccinaties en wordt u opgeroepen voor een uitgebreide controle-afspraak. Hierbij kijkt de dierenarts onder andere de vacht, huid, oren en tanden van uw huisdier goed na. Ook het hart, de longen en de buik worden gecheckt, wat wel zo prettig is, want eigenaren kunnen dat niet zelf. Daarnaast krijgt u kortingen op bepaalde producten en diensten.

 

Klik hier voor de AniPlan folder - kat

Klik hier voor de AniPlan folder - hond

 

Waarom kiezen voor AniPlan?

Om meerdere redenen. Ten eerste bent u verzekerd van alle preventieve zorg die uw hond of kat nodig heeft om gezond te blijven. Eventuele problemen kunnen zo al in een vroeg stadium ontdekt worden, waardoor er meer mogelijk is en de (onderzoeks)kosten op de lange termijn lager zijn. Als uw hond of kat altijd gezond en blij lijkt, is dat natuurlijk heel fijn. Het kan er alleen wel voor zorgen dat u vergeet om voor controle langs te gaan bij de dierenarts, waardoor minder zichtbare signalen over het hoofd worden gezien. Honden zijn bijvoorbeeld heel goed in het verbergen van pijn en ongemakken. Met AniPlan heeft u meerdere malen per jaar persoonlijk contact met uw dierenarts, zodat u alert bent op veranderingen in de gezondheid van uw dier. Nog een voordeel: u betaalt de preventieve zorg door middel van twaalf gespreide betalingen, in plaats van alles in één keer.

 

Hoe werkt AniPlan?

Met AniPlan krijgt uw dier alle ontwormingsmiddelen en middelen tegen vlooien en teken die het nodig heeft. Daarnaast wordt uw dier regelmatig helemaal nagekeken tijdens een consult. U wordt vanzelf voor deze gezondheidscheck en preventieve middelen opgeroepen, zodat u het niet kunt vergeten. Uit ervaring weten we dat lang niet alle mensen regelmatig ontwormt en ontvlooit. Ook gaat niet ieder dier jaarlijks naar de dierenarts voor controle. Door regelmatige controles kunt u op tijd ziektes en aandoeningen ontdekken en is er vaak veel meer mogelijk om uw hond of kat te helpen dan wanneer de ziekte of aandoening al in een ver stadium is.

 

Is AniPlan een verzekering?

AniPlan is een abonnement voor preventieve zorg. U betaalt een vast bedrag per jaar en krijgt daarvoor een vastgesteld pakket producten en diensten. U weet daardoor, anders dan bij een verzekering, precies waar u voor betaalt. Maar AniPlan biedt geen dekking als uw dier plotseling ziek wordt of een ongeluk heeft gehad. Wilt u er zeker van zijn dat u nooit voor onvoorziene kosten komt te staan, dan heeft u naast AniPlan dus wel een dierenverzekering nodig. De kosten voor AniPlan worden verspreid over twaalf betalingen per jaar, via een automatische incasso. De eerste betaling vindt plaats in de kliniek.

Meer weten over preventieve zorg voor uw hond of kat via AniPlan? Neem dan contact met ons op.

 

=======================================

Verzekeren van uw huisdier

 

 

Als huisdiereigenaar is het belangrijk dat u weet dat een ongeluk of ziekte van uw husidier tot (soms hoge) dierenartskosten kan leiden. De diergeneeskunde wordt steeds beter en er is steeds meer mogelijk. Dit is natuurlijk erg fijn voor u en uw huisdier dat er meer behandelingen mogelijk zijn dan voorheen. Het nadeel hiervan is dat ook de kosten hoger uit kunnen vallen. Wanneer u zich geen zorgen wilt maken over onverwachte nota's van de dierenarts of graag het risico meer wilt spreiden is verzekeren van uw huisdier een goede optie.

 

Wat is een huisdierenverzekering?

Net als voor uzelf en uw gezin kunt u ook voor uw huisdier een verzekering afsluiten voor onvoorziene kosten in geval van ziekte of ongevallen. Net als humaan zijn er verschillende aanbieders maar er zit soms ook verschil tussen polissen. Het is belangrijk van te voren te bedenken wat u van de polis verwacht en wat u allemaal vergoed wilt krijgen. Verder kan het slim zijn om de uitsluitingen te bekijken. Bij enkele rassen komen sommige problemen dusdanig vaak voor dat hier niet voor verzekerd kan worden. Het is natuurlijk belangrijk om hier van te voren van op de hoogte te zijn bij het maken van uw beslissing.

 

 

Klik op onderstaande links voor meer informatie en lopende acties bij de grotere huisdierenverzekeraars.

 

Petplan              proteq